Tarieven

Tarieven

- Tarieven zijn gebaseerd op gesprekken van 60 minuten, incl. BTW.

- Afspraken die binnen 48 uur vóór aanvang worden afgezegd,
worden volledig in rekening gebracht.

 

5 coachingsgesprekken € 275,-

KLUP Pakket

Kinderen Leren Uitermate-goed Plezier-maken. Tijdens drie KLUP sessies worden kinderen herinnerd aan interne hulpbronnen die voor veerkracht en energie zorgen. Kinderen  kunnen zich zonder onderliggende klacht aanmelden, het doel is om (nog onbenutte) talenten te ontdekken en zo het zelfvertrouwen te verstevigen. Het begint en eindigt met een oudergesprek waarin je als ouder heldere inzichten en praktische tips krijgt om het KLUP gevoel ook thuis te realiseren.

7 kind-/oudersessies    € 385,-

Grip Pakket

Pakket Grip bestaat uit zeven gesprekken. Het start met een intakegesprek met ouders, gevolgd door vijf kindgesprekken en een eindgesprek waarin ouders concrete tips en maatwerk adviezen voor de toekomst krijgen. Tijdens de sessies zoomen we dieper in op de klacht of het probleem dat je kind inbrengt. Hoe belemmert dat het kind om vol zelfvertrouwen in het leven te staan? In het vijfde kindgesprek en het tweede oudergesprek bespreken we welk vervolg wenselijk is. In maximaal 15 sessies ervaart je kind wat het in zichzelf kan aanwenden om weer grip te voelen.
Vervolgsessies zijn € 60,- per gesprek. 

Aanvullende gesprekken € 60,- 

Maatwerk kindsessies

Losse of vervolgsessies zijn altijd mogelijk. Dit kan bestaan uit:
- een tussentijds oudergesprek;
- een observatie op school;

- sessie met een broer(-tje) of zus(-je);

- overleg op school;

- extra kindsessies. 

Integratieve coaching, counselling of therapie is een kortdurende vorm van begeleiding. In maximaal 15 kindsessies wordt het verandervermogen van het kind geactiveerd.