top of page
Regenboog bord klein.jpg

Informatie voor kinderen

Heb jij ook wel eens buikpijn? Of het gevoel dat je nergens zin in hebt? Ben jij ook wel eens boos of verdrietig en heb je het idee dat niemand je begrijpt? Dan ben je zeker niet de enige. In mijn praktijk komen allerlei kinderen met allerlei verhalen, vaders, moeders, juffen, meesters, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes. Ze hebben allemaal ergens last van waar ze vanaf willen. En dat kan!

In mijn praktijk gaan we samen op zoek naar wat je nodig hebt om je beter te voelen. Soms weet je gewoon even niet wat dat is en is het fijn als iemand met je meekijkt. Zo iemand ben ik.  Hoe we dat doen? Dat is voor elk kind anders. De een wil spelen met dino’s, draken, eenhoorns of handpoppen, de ander wil knutselen, tekenen, zingen of dansen, ook als het er heel gek uitziet. Nog een ander wil met zwaarden vechten, of naar de wolken kijken. Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt om je weer fijner te voelen, want jij kent jezelf het beste.

Graag ontdek ik samen met jou dat er óók voor jouw probleem een oplossing is. Zodat je weet wat je kan doen als je je ergens last van hebt en weet hoe je je weer fijn kan voelen. Kom je een keer langs?

Kinderen: Over therapie
bottom of page